Sverigefinska förskolan i Södertälje

Ny start /Uusi alku

2017-02-21

Hej!

Nu vill jag passa på att hälsa på Er alla lite mer! Nu har de första veckorna sprungit förbi och jag har haft mycket nytt att ta mig an, det känns riktigt roligt att få vara här och att få vara en del av denna nya spännande resa tillsammans med er, personalen och barnen. Vi kommer satsa på att genomföra en del förändringar i det pedagogiska arbetet med barnen och vill lyfta Sverigefinska förskolan till en ny nivå!

Hoppas ni hunnit ta del av senaste månadsbrevet som skickades ut förra veckan? Som jag skrev i månadsbrevet så kommer vi starta upp ett projekt för att hedra Finlands 100års jubileum "Södertäljen Suomi 100" projektet. Vi är nyfikna, vi vill ta reda på vad barnen vet om "Finland" , vad tänker de på när man säger Finland? Vad har de för kopplingar och funderingar? Vi tror det kan bli en spännande vår och vi vill jätte gärna ha med oss ER föräldrar på denna resa. Vi kommer göra släktträd lite längre fram och då kan ni hjälpa barnen att skriva ner vart i Finland de har sina rötter osv. Har ni egna tankar/idéer är ni mer än välkomna att höra av er via mail eller när ni är på förskolan!

Vi ska försöka anordna ett föräldramöte inom en snar framtid och då önskar vi att så många som möjligt kan närvara. Jag vill presentera mig själv men även de förändringar vi kommer genomföra samt detta spännande projekt. Mer information om tid och datum kommer snart. Håll utkik!

*Vi kommer försöka hålla hemsidan och vår Facebooksida mer levande nu igen efter detta uppehåll. Vi har även skaffat ett Instagram konto (sverigefinskasodertalje) som ni absolut ska följa så ni kan se små glimtar ur barnens vardag.

// Minna Kohtamäki-Corin (Förskolechef)

...........................................................................

Hei!

Nyt haluan aloittaa tämän viestin tervehtimällä teitä kaikkia! Ensimmäiset viikot ovat takana, ja aika on mennyt tosi kovalla vauhdilla. Minulla on paljon oppimista, mutta tuntuu oikein kivalta olla osa tätä jännittävää matkaa teidän, henkilökunnan ja lasten kanssa. Me haluamme panostaa nyt pedagoogisen työtason nostamiseen lasten ja henkilökunnan kanssa, ja sillä tavalla nostaa Ruotsinsuomalaisen esikoulun uuteen tasoon!

Toivottavasti olette kerenneet lukea viimeisimmän kuukausikirjeen jonka lähetettiin viime viikolla? Kuten siinä kuukausikirjeessä tuli ilmi, aiomme aloittaa uuden projektin Suomen juhlavuoden kunniaksi "Södertäljen Suomi 100". Haluamme tietää mitä lapset tietävät "Suomesta", mitä heille tulee mieleen kun sanoo Suomi? Mitä ajatuksia heillä on? Uskomme että tämä tulee olemaan kiinnostava ja hauska kevät ja haluamme mielellään teidät mukaan tähän projektiin. Tulemme vähän myöhemmin tekemään "sukupuun" ja siinä lapset tarvitsevat tiedän apuanne selvittämään sukujuuriansa (esim mistä mummu on kotoisin). Mikäli teillä on omia ajatuksia /ideoita olette tervetulleita ottamaan yhteyttä joko sähköpostitse tai konttoriin esikoululla.

Aiomme yrittää saada vanhempainillan aikaan kohta ja toivomme että mahdollisimman moni pääsee tulemaan. Haluan esitellä itseni ja esikoulun tulevia muutoksia ja myöskin tätä Suomi-projektia. Lisää tietoa tulee kohta, pitäkää silmät auki!

*Koitamme tästä lähtien taas päivittää kotisivua ja Facebook sivuja paremmin pienen tauon jälkeen. Olemme myös hankkinut Instagram tilin (sverigefinskasodertalje) ja seuratkaa mielellään sitä, siitä pystytte saamaan pienen ajankohtaisen kuvan toiminnasta ja lasten päivästä.

Ystävällisin terveisin

// Minna Kohtamäki-Corin (Esikoulun johtaja)

2017-11-08Luistelu/Skridskoåkning
2017-05-05Uusi kuukausikirje / Nytt månadsbrev